Bröllop

Går ni i giftastankar? Låt oss sätta guldkant på er stora dag med en specialutformad showupplevelse! Våra sång – och dansnummer med tema kärlek blir ett magiskt inslag på en bröllopsfest både ni och era gäster sent ska glömma. Vi anpassar upplägget efter brudparets önskemål.

Read More

Företagsevent

Låt oss bidra till en härlig atmosfär på företagsfesten med levande musik! Vi har en bred repertoar med svenska favoriter och internationella hits som blir ett trevligt inslag på ert evenemang. Konceptet passar både mindre och större tillställningar, vi anpassar upplägget efter era önskemål!

Read More

Jul och Lucia

Vi erbjuder traditionella luciatåg för företag och verksamheter, ett populärt och uppskattat koncept! Vi kommer till er på eller i anslutning till Luciadagen och sprider fridfull julstämning när det passar er. Önskar ni mer fartfylld underhållning? Då föreslår vi vår glittriga julshow! Vi erbjuder julshower som passar utmärkt på personalfesten, för hotellgästerna eller i köpcentrum. Vi showar loss till välkända jullåtar (eller blandat med andra låtar) och livar upp decembermörkret.

Read More

Workshop och föreläsning

Showeriet har nu glädjen att erbjuda workshop och föreläsning för studenter! Under ett par timmar berättar vi om Showeriet, om vår verksamhet och vårt arbetssätt samt genomför en praktisk övning inom ett eller flera av våra huvudämnen sång, dans och teater. Syftet med workshopen är att inspirera och uppmuntra till egna initiativ och riktar sig främst till elever inom estetiska ämnen. Vårt mål är att eleverna efter timmarna tillsammans med oss ska känna sig glada, inspirerade och medvetna om vilka möjligheter som finns om man vill starta en egen verksamhet. Alla medlemmar i Showeriet är utbildade inom ett eller flera av ämnena sång, dans och teater. Tveka inte att höra av er om ni […]

Read More